Search

Westland doet duurzaam

Op 10 oktober organiseert de Gemeente Westland samen met MKB Westland en VNO-NCW West het evenement Westland Doet Duurzaam ter ere van de Dag van de Duurzaamheid. En Glass Inside Westland is van de partij!

Het evenement in het World Horti Center in Honselersdijk begint met een lezing van astronaut André Kuipers, die in totaal 204 dagen in de ruimte heeft doorgebracht en benadrukt dat de aarde een beperkte bron is die zorgvuldig moet worden beheerd. Hij spreekt over de wereldwijde uitdagingen zoals klimaatverandering en de rol van technologieën zoals satellietobservatie en recycling voor een duurzame toekomst. Kuipers moedigt aan tot ‘galactisch ondernemen’, waarbij hij wijst op innovatieve toepassingen die voortkomen uit ruimtevaart.

Inspiratiemarkt
Vervolgens krijgen ongeveer 30 bedrijven en organisaties de kans om hun inspanningen en producten op het gebied van duurzaamheid te presenteren. Met onze ruime ervaring op het gebied van isolatieglas, met name vacuuümglas – het beste isolatieglas ter wereld nemen we een prominente plek in op de markt, waar we bezoekers graag willen inspireren op het gebied van verduurzaming.

 

duurzame producten

Benieuwd naar een prijsindicatie voor het isoleren van jouw woning?

een overzicht van de glassinside producten

Search