Waar glas bijzonder wordt!

Glass Inside is een bekende merknaam geworden op het gebied van interieurglas, want glas in het interieur is een vak dat je er niet zomaar even bij doet. Je vindt Glass Inside op meerdere locaties in Nederland, waardoor er vaak wel een vestiging bij jou in de buurt is met een showroom waar gepassioneerd en deskundig personeel je te woord staat. Je kunt in de showroom terecht om je wensen te bespreken of om het materiaal te zien wat je geleverd en gemonteerd gaat krijgen. Bij ons kun je bij wijze van spreken de producten voelen, proeven en ruiken.

ontdek meer
over onze
specialiteiten

altijd een vestiging in de buurt

onze historie

Glass Inside in Wateringen ontstaan als specialist in interieurglas. De oprichter had op dat moment een jarenlange staat van dienst in de glaswereld van isolatieglas, gehard en gelaagd glas. Toch was de stap naar interieur op dat moment groter dan verwacht. Er waren al wel producten voor de toepassing van glas in het interieur maar de beschikbaarheid is door de jaren heen wel veel groter geworden. De eerste internetsite was al snel een feit waardoor de vraag gestaag toenam. 

Al snel ontstond de behoefte om vanuit meerdere locaties Glass Inside producten aan te bieden. Hierdoor ontstond een samenwerkingsverband met andere bedrijven die de merknaam Glass Inside als een soort franchise gingen voeren.De eerste deelnemer sloot zich in 2007 aan en daarna volgde de rest. Op dit moment zijn er 8 locaties van waaruit Glass Inside actief is.

 

 

“Ik was al supertevreden vanaf het eerste moment dat ik contact kreeg met Glass Inside. De klantvriendelijkheid, deskundigheid en service staat hoog bij jullie in het vaandel! Ik kan alleen maar enthousiast zijn en kijk met genoegen terug op de plezierige samenwerking en het behaalde eindresultaat.”

Henk