Search

Sterk staaltje glas met Like Steel deuren

Like Steel van Glass Inside is ontzettend populair! De stoere en robuuste deuren en wanden met ‘steel look’ zijn het perfecte alternatief voor staal.

Like Steel producten

Het mooiste van like steel

Glas is de drager!

Voor de Like Steel producten van Glass Inside geldt dat niet het staal de drager is, maar het glas! Hardglazen producten omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen.

Voordelen van Like Steel

Vooral de esthetische waarde is hier van belang. De voordelen van Like Steel tegenover de stalen deur zijn; slanke profielen, symetrie, snelle levertijden en scherper in prijs!

Ben je op zoek naar interieurglas met ‘steel look’ en bijvoorbeeld ook geluidswerende of brandwerende eigenschappen; vraag ons dan naar de mogelijkheden.

benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Recente like steel projecten

Oud pand naar woningen

Oud pand naar woningen In Rotterdam zijn we betrokken geweest bij een renovatieproject. Deze oude en vervallen panden zijn na vergunning opgesplitst in een aantal appartementen en met veel smaak en zorg door de ontwikkelaar verbouwd tot instapklare woningen. Om het industriële en transparante van de woningen te benadrukken (zichtlijnen

Ontdek meer

Kantoor Rotterdam

Kantoor rotterdam In het Waalhavengebied van Rotterdam bevindt zich een grote fabriek met aansluitend kantoorruimtes. Hier worden dagelijks onder andere vele potjes pindakaas geproduceerd. Glass Inside heeft namens een vaste opdrachtgever in een aantal fases het kantoor, de presentatieruimte en kantine onderhanden genomen. Door gebruik van grijs transparant glas in

Ontdek meer
Search

LET OP...

Glass Inside vestiging  Westland is i.v.m. onderhoud aan de N211 op
za 23 maart & za 6 april gesloten