STERK STAALTJE GLAS

Like Steel van Glass Inside is ontzettend populair! De stoere en robuuste deuren en wanden met ‘steel look’ zijn het perfecte alternatief voor staal.

Like Steel producten

Het mooiste van like steel

Glas is de drager!

Voor de Like Steel producten van Glass Inside geldt dat niet het staal de drager is, maar het glas! Hardglazen producten omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen.

Voordelen van Like Steel

Vooral de esthetische waarde is hier van belang. De voordelen van Like Steel tegenover de stalen deur zijn; slanke profielen, symetrie, snelle levertijden en scherper in prijs!

Ben je op zoek naar interieurglas met ‘steel look’ en bijvoorbeeld ook geluidswerende of brandwerende eigenschappen; vraag ons dan naar de mogelijkheden.

benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Recente like steel projecten

Kantoor Rotterdam

In het Waalhavengebied van Rotterdam bevindt zich een grote fabriek met aansluitend kantoorruimtes. Glass Inside heeft een aantal fases het kantoor, de presentatieruimte en kantine onderhanden genomen.

Ontdek meer

Oud pand naar woningen

In Rotterdam zijn we betrokken geweest bij een renovatieproject. Deze oude en vervallen panden zijn opgesplitst in een aantal appartementen. Om het industriële en transparante van de woningen te benadrukken is er gewerkt met onze Like Steel oplossingen.

Ontdek meer