Showrooms gesloten, maar nog veel mogelijk

15.12.2020
|
0 Comments
|

Laatste update Covid-19 maatregelen 15-12-2020
Conform de laatste maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, zijn al onze showrooms per direct gesloten. Bezoek aan een showroom zal tot tenminste 19 januari 2021 niet mogelijk zijn, maar wij kunnen u wel blijven adviseren over onze producten! Zo kunnen een aantal vestigingen van ons u bijvoorbeeld te woord staan via de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Wij zijn nog steeds telefonisch en via mail bereikbaar. Neem gerust contact met uw vestiging op om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien. Uiteraard houden wij ons bij een huisbezoek strikt aan de geldende coronamaatregelen, zodat wij u en onszelf gezond houden en de verspreiding van het virus tegen gaan.

Ook onze monteurs komen nog graag uw nieuwe glasproduct bij u realiseren. Zij komen met maximaal twee personen, zodat wij ons aan de regels voor huisbezoek houden. En ook zij werken uiteraard veilig en volgens de laatste coronamaatregelen.

Juist nu is het een mooie tijd om eens na te denken over een nieuw pronkstuk in uw interieur. Be inspired by glass, zoals ook wij al jaren ge├»nspireerd zijn door de vele mogelijkheden met glas. Bekijk ons ruime interieurglasaanbod op: www.glassinside.nl of www.likesteel.nl . Via www.glassinside.nl/contact ontvangen wij graag uw vragen en idee├źn. Onze interieurglas-specialisten zitten ook nu voor u klaar!

Glass Inside wenst u ondanks alles prettige feestdagen en een gezond en hoopvol nieuw jaar. Pas op elkaar en blijf gezond, we zullen elkaar snel weer zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze laatste Corona update:

Glass Inside reageert alert op de overheidsmaatregelen inzake Covid 19
Ga naar: Laatste Update
close-link
Click Me