Showrooms gesloten, maar nog veel mogelijk

15.12.2020
|
0 Comments
|

Laatste update Covid-19 maatregelen 08-02-2021

Conform de laatste maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, zijn al onze showrooms per direct gesloten. Een bezoek aan een showroom is dus even niet mogelijk, maar wij kunnen u wel blijven adviseren over onze producten! Zo kunnen een aantal vestigingen van ons u bijvoorbeeld te woord staan via de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Wij zijn nog steeds telefonisch en via mail bereikbaar. Neem gerust contact met uw vestiging op om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien. Uiteraard houden wij ons bij een huisbezoek strikt aan de geldende coronamaatregelen, zodat wij u en onszelf gezond houden en de verspreiding van het virus tegen gaan.

Ook onze monteurs komen nog graag uw nieuwe glasproduct bij u realiseren. Zij komen met maximaal twee personen, zodat wij ons aan de regels voor huisbezoek houden. En ook zij werken uiteraard veilig en volgens de laatste coronamaatregelen.

Juist nu is het een mooie tijd om eens na te denken over een nieuw pronkstuk in uw interieur. Be inspired by glass, zoals ook wij al jaren geïnspireerd zijn door de vele mogelijkheden met glas. Bekijk ons ruime interieurglasaanbod op: www.glassinside.nl of www.likesteel.nl . Via www.glassinside.nl/contact ontvangen wij graag uw vragen en ideeën. Onze interieurglas-specialisten zitten ook nu voor u klaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me