Museum

Museum

Oud en nieuw komen samen.
Door een grootscheepse verbouwing  van de het oude logeeradres van Karel V  is de museale ruimte naar ontwerp van Rob Brouwers verdrievoudigd. Glas bleek het product bij uitstek om mee te werken tijdens dit werk voor het museum aan het Vrijthof in Maastricht. Door haar transparante eigenschappen bleef de oudheid gerespecteerd en werd er tegelijk een synergie gecreëerd tussen moderne en oude bouwkunst. Grote eyecatchers zijn vooral de 4,2 meter hoge pendeldeuren op de begane grond en de twee glazen loopbruggen
Een lastige klus voor Glass Inside Stramproy. Geen muur liep recht, geen hoek was haaks. Iedere glasplaat moest secuur worden ingemeten en vakkundig geplaatst. Het eindresultaat mag er zijn!

Download brochure

Onze laatste Corona update:

Glass Inside reageert alert op de overheidsmaatregelen inzake Covid 19
Ga naar: Laatste Update
close-link
Click Me