Glazen vloer molen kinderdijk

16.06.2020
|
0 Comments
|

Er gaan langzaamaan weer steeds meer musea en attracties open gelukkig. Kinderdijk is momenteel nog wel gesloten helaas, maar hopelijk kunnen we daar ook weer binnenkort naar toe. En dan vooral een van de molens bezoeken waar, mede door onze glazen producten, wel iets heel moois gemaakt is.

Vlak voor het uitbreken van de coronacrisis ronde Glass Inside voor een van de molens van kinderdijk een uniek werk af. Middels de door Glass Inside geplaatste glazen vloeren en glazen balustrades is er een geweldige beleving gecreƫerd in deze molen. Loop over de glazen vloer en zie hoe de molen zijn werk doet onder je. De glazen balustrades maken het mogelijk van heel dichtbij de wielen en assen van de molen te zien werken.

Het was een geweldige uitdaging aan dit project te mogen deelnemen. De glazen onderdelen naar de molen vervoeren was al een beleving op zich, omdat alles via een pont en boten ging. Bovendien was dit een hoog standje maatwerk! Alle glazen producten zijn perfect op maat gemaakt en de molen is zoveel mogelijk ontzien. Het was een prachtig project waar onze glasmonteur-toppers geweldig werk hebben geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze laatste Corona update:

Glass Inside reageert alert op de overheidsmaatregelen inzake Covid 19
Ga naar: Laatste Update
close-link
Click Me