Glazen kantoren Galileo Noordwijk

8.05.2017
|
0 Comments
|

Wat mogen we een hoop mooie en leuke projecten uitvoeren op het moment! Neem nu dit project bij Galileo Noordwijk.

Van Rhijn bouw uit Katwijk realiseert, naar ontwerp van De Architekten Cie., in Noordwijk het nieuwe Referencecentre Galileo. Binnen dit gebouw zullen de data van het satellietsysteem Galileo worden ontvangen. De ambitie is om een afvalvrij en veerkrachtig gebouw te maken waarbij de gebruikte materialen zijn gekozen op toekomstig hergebruik. Door te werken met een soort inwisselbare cassettes die in drie versies ontworpen zijn, transparant, semi-transparant en gesloten, kan gebouw daar waar nodig transparant of juist gesloten en introvert zijn. En kan het zich flexibel aanpassen aan andere wensen en plannen in de toekomst.

Glass Inside plaatste hier op de begane grond en de 1e verdieping zo’n 24 kantoren aan glaswanden in geluidwerend glas met zwarte beglazingsprofielen en 3 delen balustrades zoals ook te zien op deze foto.

Het Galileo Reference Centre op het Noordwijkse Space Business Park is een 1500 m2 groot vrijstaand gebouw waarbinnen de data van het Galileo satellieten systeem wordt ontvangen. De realisatie van een niet-militair wereldwijd satellietnavigatiesysteem (GNSS) is een samenwerking tussen de Europese Unie (EU) en de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me