Glazen (be)Schermen voor de Horeca

14.05.2020
|
0 Comments
|

(BE)SCHERM biedt maximale bezetting, minimaal risico

Nu er voorzichtig uitzicht komt op het heropenen van de horecazaken is het voor ondernemers nog een behoorlijk klus om met de beste oplossingen te komen: je wilt ten slotte het liefst zo snel mogelijk (op volle kracht) aan de slag!

Omdat de maatregelen nog een hele poos kunnen duren heeft Glass Inside Nederland een product ontwikkeld dat gedurende deze gehele periode mee kan: een (BE)SCHERM – bestaande uit aluminium en glas – is makkelijk te (ver)plaatsen, goed schoon te houden, sterk, duurzaam en bovenal een stijlvolle oplossing binnen uw bedrijf die na de crisis ook nog in te zetten is voor bijvoorbeeld afscheiding bij buffetten.

Onze staande schermen, tafel/balieschermen en customoplossingen zorgen voor een ‘maximale bezetting, minimaal risico’ en worden op dit moment al veelvoudig ingezet door de inmiddels weer geopende kapperszaken. “Het product verdient zichzelf heel snel terug, want we kunnen nu met zijn drieën op een rij werken. Het is een mooie afscheiding, die je heel gemakkelijk kan schoonmaken”, aldus kapper Rob Janssen uit Naaldwijk.

Klik hier voor meer informatie

verrijdbare scheidingswand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze laatste Corona update:

Glass Inside reageert alert op de overheidsmaatregelen inzake Covid 19
Ga naar: Laatste Update
close-link
Click Me