Echt glas-maatwerk!

25.11.2018
|
0 Comments
|

Glass Inside staat bekend om haar maatwerk. Soms zit een huis vol met authentieke details die je simpelweg niet wil of kan aanpassen. Wat dan als je toch glaswanden en glazen deuren in je huis wil? Wel, dan passen wij het glas aan! Goed meet- en tekenwerk maken veel mogelijk. Onze jaren lange ervaring en specialisatie in dit soort maatwerk-vragen maken veel realiseerbaar. In een aantal gevallen zullen we moeten concluderen dat iets echt niet mogelijk is, maar dan denken we graag met u mee voor een andere oplossing. Buiten de bestaande kaders denken en met een onverwachte oplossing komen doen wij graag!

Deze woning is inmiddels helemaal voorzien van achterzet-ramen en de laatste werkzaamheden bestonden uit het plaatsen van 3 stuks binnen-puien waarvan twee van ca 3 meter hoog en 1 van bijna 4 meter hoog. Op een van de foto’s een lastig detail.  Het eindresultaat is schitterend.

Wilt u dat wij ook eens met u meedenken over een lastig te realiseren glas woonwens? Leg hier ons vrijblijvend uw vraag voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me