Search

verduurzaam
je huis met
isolatieglas

Creëer een comfortabele en energiezuinige leefomgeving met ons hoogwaardige isolatieglas. Of je nu in de bruisende stad woont, of in een rustig dorp, ons isolatieglas is de perfecte oplossing om de elementen buiten te houden en de gewenste temperatuur binnen te behouden.

soorten isolatieglas & meer

Bij isolatieglas wordt nog vak gesproken over dubbelglas, dat is de verzamelnaam van het ‘oude’ isolatieglas. De kwaliteit is inmiddels vele malen beter geworden: we hebben HR++ isolatieglas, triple isolatieglas en vacuümglas, passend in elk kozijn. Ook dichten wij een trapgat of vide tegen warmteverlies.

CHECK DE

SUBSIDIES

Waarom isolatieglas?

Waarom isoleren?

De ultieme combinatie van comfort, energie-efficiëntie en veiligheid: isolatieglas. Bespaar op de energiekosten, terwijl je geniet van een duurzamere en milieuvriendelijkere leefomgeving. Investeer vandaag nog in isolatieglas en ervaar het verschil dat het kan maken in jouw dagelijks leven! En niet onbelangrijk: er is vaak veel mogelijk met subsidies!

Isolatieglas biedt daarnaast een tal van andere voordelen, waaronder geluidsisolatie, condensatiebeheersing, verhoogde veiligheid, milieuvriendelijkheid en lagere energiekosten.

Benieuwd naar een prijsindicatie voor het isoleren van jouw woning?

SUBSIDIES

Neem er je voordeel mee!

Als je isolatieglas met een andere isolatiemaatregel combineert, kun je een groot deel van de kosten vergoed krijgen. Voor isolatieglas geldt een minimale oppervlakte van 8 m2 en een maximaal oppervlakte van 45 m2. Wanneer je alleen isolatieglas neemt, kun je nu ook subsidie aanvragen. Omdat de overheid tegemoet wil komen aan particulieren die hun huis willen isoleren, is enkele jaren geleden de regeling van het lage BTW-tarief ingevoerd. Deze regeling is ook in 2024 van toepassing!

Search

LET OP...

Glass Inside vestiging  Westland is i.v.m. onderhoud aan de N211 op
za 23 maart & za 6 april gesloten