De glazen wand

DE GLAZEN WAND

Een glazen wand kan een ruimte scheiden of juist verbinden. Er zijn glazen schuif- en vouwwanden, separatiewanden, kleine wanden, grote wanden, hoge wanden en gekleurde wanden. Er zijn toepassingen voor binnen en buiten. Of bekleed een wand met glas. Is een glazen wand ook een geweldige toevoeging voor uw bedrijf? Zeer waarschijnlijk wel! Of denkt u erover een glazen wand bij u thuis te plaatsen? Niet alleen een praktische en energiezuinige, maar ook een heel mooie oplossing!

Glazen wanden in een woonomgeving:

Zoveel glas woonwensen, zoveel mogelijkheden! Hieronder ziet u de categorieën glazen wanden voor bij u thuis. Klik eenvoudig op het type dat u wilt bekijken.

Glazen wanden in een werkomgeving:

Glazen wanden maken een ruimte optisch veel groter door de transparante eigenschap van glas. Iedere ruimte wordt bovendien veel lichter. De glazen wanden zijn met diverse systemen simpel weg te klappen of te schuiven. Hierdoor creëert u gemakkelijk vele indelingen en mogelijkheden met uw ruimte. Glazen wanden kunnen ruimtes ook eenvoudig visueel en/of geluidswerend scheiden van elkaar. Of zoekt u glas als wandbekleding? Er is zoveel mogelijk! Bij Glass Inside onderscheiden we 3 types glazen wanden. Klik eenvoudig op het type dat u wilt bekijken.

 

Kijk rustig rond op onze site en laat u inspireren door onze foto’s. Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch en via mail, of in een van onze showrooms, te woord. Of vraag direct uw gratis offerte aan!

 

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me