De glazen douche

DE GLAZEN DOUCHE

De badkamer is tegenwoordig een ruimte waar het lang en goed toeven is. Een ruimte waarin je ontspant en tot rust komt. Juist daarom is het niet meer dan logisch dat u aandacht aan uw nieuwe badkamer besteedt en kiest voor mooie en goede materialen. Glas is ideaal voor toepassing als badkamer glas, zowel vanuit esthetisch, functioneel als hygiënisch oogpunt. Een douchecabine of inloopdouche van glas geeft met RVS-beslag de mooiste resultaten.

Glass Inside plaatste in de afgelopen 10 jaar vele glazen douche toepassingen. Zowel in een woon- als werkomgeving. Iedere glazen douche is op maat gemaakt. Daardoor zijn de mogelijkheden met glas in uw badkamer eindeloos.

Voor in de woonomgeving:

De ruimte waarin een douche geplaatst wordt is soms een uitdaging. Gelukkig zijn al onze producten op maat gemaakt. Met Glass Inside vindt u een oplossing voor iedere glas woonwens.

Voor in een werkomgeving:

Daaronder vinden we glazen douches, en ander badkamer glas, in hotels, sportscholen, sauna’s en andere openbare gelegenheden. Van kleine verbouwprojecten tot grote nieuwbouwprojecten. Glass Inside is uw gepassioneerd en professioneel partner.

 

 

Kijk rustig rond op onze site en laat u inspireren door onze foto’s. Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch en via mail, of in een van onze showrooms, te woord. Of vraag direct uw gratis offerte aan!

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me