Bezoek Like Steel op de Eigen Huis beurs!

22.02.2018
|
0 Comments
|

Glass Inside staat met haar succesvolle merk LIKE STEEL op de beurs van Eigen Huis.
Van 9 t/m 11 maart is de beursstand (10BV B149), geheel ingericht met Like Steel producten, te bezoeken in de jaarbeurs Utrecht.

De Like Steel lijn is ongeveer een jaar geleden ontwikkeld onder de naam Industriële lijn. Onder deze naam bracht Glass Inside als eerste een industriële pendeldeur op de markt. De vertrouwde hardglazen pendeldeur werd omkleed met zwart gecoate aluminium profielen. Hiermee creëerde de interieurglas-specialist een stoere deur die prima kan concurreren met de traditionele stalen deur. Staal heeft een geweldige uitstraling wanneer dit wordt gebruikt in het interieur. Met name de stalen kozijnen zijn erg geliefd. Het is alleen ook een zwaar, bewerkelijk en prijzig product. De Industriële glazen pendeldeuren van Glass Inside gaven een nieuwe mogelijkheid om de geliefde stalen look te creëren op een veel vriendelijkere manier.

De Industriële pendeldeuren waren binnen korte tijd een enorm succes. Al snel volgde ook de mogelijkheid glazen schuifdeuren, wanden, spiegels en balustrades te omkleden met het Industriële jasje. Ondertussen heeft de Industriële lijn van Glass Inside een eigen merknaam gekregen: Like Steel.
De Like Steel lijn is zelfs te vinden op een eigen website, www.likesteel.nl, en voorzien van een eigen logo. De Lijn is zo succesvol dat Glass Inside haar daarom trots zal presenteren op de Eigen Huis Beurs in Utrecht.

Dus, kom langs bij de stand! Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Showrooms op afspraak geopend!

Vanaf heden mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! 
Meer informatie
close-link
Click Me